نکات و تغییرات دستور غذا:
برای این دستور 4 پیمانه (8 فنجان)، برای 32 وعده، هر ¼ فنجان کافی است.
ذخیره سازی: مرکز ملی حفظ غذای خانگی بیان می کند که مخلوط سیر و سرکه را می توان تا 4 ماه در یخچال نگهداری کرد.
استفاده از مایع طعمدار برای چیزهای دیگر بیخطر است اگر علائمی از رشد کپک یا مخمر مشاهده کردید دور بیندازید.
سیر آبی: گاهی اوقات سیر ترشی با ترشی آبی یا فیروزه ای می شود. خوردن آن کاملا طبیعی است و همچنان بی خطر است و نیازی به نگرانی نیست.
شما می توانید همه چیز را در مورد شیمی سیر بخوانید و دقیقاً چرا ممکن است آبی شود یا ممکن است آبی نشود. برای جلوگیری از رنگ آبی:
از نمک کوشر یا نمک دریا برای اجتناب از ید استفاده کنید.
از ظروف و ظروف استیل یا لعابی استفاده کنید از ظروف و ظروف مسی، آلومینیومی، چدنی و قلعی خودداری کنید.
با دوری از نور خورشید تولید کلروفیل را کاهش دهید.
از آب مقطر برای جلوگیری از مواد معدنی موجود در آب لوله کشی استفاده کنید.
این دستور ساده ترشی سیر را امتحان کنید، فواید خوردن آن در تابستان را بخوانید.
سیر سرشار از خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی است که می تواند از بسیاری جهات برای سلامتی ما مفید باشد.
چیز خاصی در مورد ترشی خانگی وجود دارد راستش را بخواهید، وعده های غذایی من بدون مقداری آچار خانگی ناقص است و مطمئن هستم که بسیاری از شما مانند من عاشق ترشی خوردن هستید.
این بار به این فکر افتادم که دستور تهیه یک ترشی سالم و آسان را برایتان بیاورم من می گویم سالم است زیرا سیر یا لاهسون گیاهی است که برای سال ها در آشپزخانه های هندی ما به دلیل فواید شگفت انگیزش برای سلامتی استفاده می شود.

اعتقاد بر این است که مصرف سیر می تواند به درمان بسیاری از مشکلات رایج سلامتی ما کمک کند.
یکی از راههای آسان برای افزودن سیر به رژیم غذایی، خوردن ترشی سیر در وعدههای غذایی است.
برای اینکه بتوانید یک سیر ترشی ده ساله را تهیه نمایید روشهای زیادی وجود دارد.
چگونه ترشی سیر فوری درست کنیم؟
- 1/4 فنجان روغن
- 20-25 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
- 2-3 فلفل سبز
- خرج کردن Asafoetida
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
- 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1/4 قاشق چایخوری دانه شنبلیله
- 1 قاشق چایخوری دانه خردل
- 1/2 قاشق چایخوری دانه رازیانه
- 1 نمک
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
طرز تهیه:
- در تابه ای مقداری روغن و دانه خردل بریزید تفت دهید.
- حبه های سیر، فلفل سبز و زنجبیل را اضافه کنید آنقدر تفت دهید تا سیر طلایی شود.
- هینگ، پودر زردچوبه و پودر فلفل را بپاشید.
- با شعله ملایم تفت دهید.
- مخلوط را بپزید.
- در یک تابه، دانه های خردل، دانه های متی و دانه های رازیانه را اضافه کنید.
- این دانه ها را به آسیاب بریزید و پودر ریز درست کنید.
- ماسالا را روی مخلوط سیر بپاشید.
- نمک و آب لیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- ترشی سیر فوری آماده است!
فواید مصرف ترشی سیر:
می تواند از سرطان جلوگیری کند.
سیر دارای ترکیبی به نام ارگانو سولفور است که به از بین بردن سلول های مضر ایجاد کننده سرطان کمک می کند.
مصرف ترشی سیر می تواند به شما در پیشگیری از انواع سرطان ها از جمله سرطان سینه، سرطان معده، سرطان ریه، سرطان مغز، سرطان رکتوم و غیره کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.