چند ترفند عالی برای تهیه رب انار محلی شمال به سبک خانگی!

ما قصد داریم تا در این مقاله به شما عزیزان طرز تهیه رب انار در خانه را آموزش دهیم:

 آیا تا به حال سعی کرده اید از رب انار محلی شمال در دستور العمل های خود استفاده کنید؟ اگر آن را امتحان نکرده اید، اکنون باید فرصت را غنیمت بشمارید و آن را امتحان کنید تا طعم فوق العاده اش را بچشید و اگر نمی خواهید آن را آماده بخرید نگران نباشید، زیرا یکی از آسان ترین هاست.

تاریخچه رب انار:
انار یکی از جادویی ترین میوه های جهان به شمار می رود که در طول تاریخ الهام بخش اسطوره ها، داستان ها و اشعار بوده است.

در مصر باستان رب انار را به عنوان هدیه به خدایان تقدیم می کردند و پادشاهان را با انار دفن می کردند که آنها را به زندگی پس از مرگ منتقل کنند.

رب انار

زادگاه انار از ایران تا هیمالیا امتداد دارد و علیرغم گسترش اخیر آن به عنوان یک میوه فوق العاده در غرب، فواید آن برای سلامتی هزاران سال است که شناخته شده است.

انار در فصل زمستان به کودکان برای محافظت از بیماری ها و به سربازان داده می شد انار سرشار از آنتی اکسیدان ها برای سلامت قلب مفید است، از سیستم ایمنی محافظت می کند و به مبارزه با سرطان کمک می کند.

موارد مصرف رب انار در آشپزخانه:

به طور کلی دانه های انار را روی ظروف و دسرها می پاشند و یا از آن آب انار درست می کنند تا در تهیه شربت، ملاس یا سرکه در دستورهای غذایی مختلف استفاده شود.

رب انار نیز معمولا در غذاها و سس ها در ایران به دلیل اینکه بزرگترین تولید کننده آن است.

فسنجان: یک دستور سنتی در ایران یک غذای مرغ با رب انار و گردو است که یک نمونه عالی است، در این دستور سنتی گردوی آسیاب شده را با آب انار مخلوط کرده و با رب انار رقیق شده پخته و سپس با مرغ می پزند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.