قبل از آن، می توانید ابتدا عناصر موجود در گوشت گیاه، نخود ( Cicer arietinum L.) را امتحان کنید که کاملاً مغذی است و به عنوان یک “غذای فوق العاده” شناخته شده است.
چرا در بازار گوشت و سبزی فروشی اینقدر از بازار پر فروشی برخوردار است؟ در پاسخ باید گفت که با توجه به مجله بریتانیایی تغذیه، یک مرور ادبیات که در سال 2012 منتشر شد، عمدتاً بر روی تحقیق در مورد تأثیر ارزش غذایی نخود بر سلامت تمرکز داشت.
در میان آنها، چندین ارزش غذایی نخود شامی وجود دارد که باید ادغام شوند:
حاوی الیگوساکاریدها : نخود حاوی الیگوساکاریدهایی مانند استاکیوز، رافینوز و ورباسکوز است. با این حال، الیگوساکاریدها توسط سیستم گوارش انسان جذب یا هیدرولیز نمی شوند و عملکردی مشابه فیبر رژیم غذایی دارند.
آنها توسط باکتری های روده بزرگ تخمیر می شوند تا گاز آزاد کنند و مواد اسیدی آلی تولید کنند که به رشد باکتری های روده کمک می کند.
مواد اسیدی تولید شده به طور همزمان به جلوگیری از آسیب روده کمک می کند، همچنین می تواند باعث تقویت پریستالیس روده و بهبود یبوست شود.
فیبر غذایی غنی : فیبر رژیمی را می توان به فیبر غذایی محلول و فیبر غذایی نامحلول تقسیم کرد.
اولی به کند کردن هضم در قسمت جلویی روده کمک می کند، در حالی که دومی به دفع سریع مدفوع در قسمت پشتی روده کمک می کند.
با توجه به ادبیات، محتوای فیبر رژیمی کل نخود 18 تا 22 گرم در هر 100 گرم دانه نخود خام، 4 تا 8 گرم فیبر غذایی محلول در آب، 10 تا 18 گرم فیبر غذایی نامحلول است. در مقایسه با انواع لوبیا، کم نیست.
اسیدهای چرب غیر اشباع: در ترکیب اسیدهای چرب جعفری، حاوی 66٪ اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه و 19٪ اسیدهای چرب تک غیراشباع است.
در میان اسیدهای چرب چند غیراشباع، اسید لینولئیک (LA) یک اسید چرب ضروری (EFA) است زیرا در پستانداران سنتز نمی شود و نخود حاوی 51.2٪ است.
ویتامین E آنتی اکسیدانی: انواع مختلفی از ویتامین E وجود دارد، مانند: α، β، γ، δ، در مجموع چهار توکوفرول و چهار توکوترینول، در مجموع 8 شکل ساختاری ویتامین های محلول در چربی، از که α-توکوفرول ها فعال ترین هستند.
نخود نیز سرشار از این ماده مغذی است و در هر 100 گرم 8.2 میلی گرم دارد.
برجسته ترین فایده ویتامین E برای سلامتی، ظرفیت آنتی اکسیدانی خوب آن است که به کاهش حمله رادیکال های آزاد کمک می کند.
برخی از افراد بر اساس تغذیه غنی نخود فوق، آن را یک غذای کاربردی می نامند
روند آینده گوشت سبزیجات بر بازار آینده نخود تأثیر می گذارد:
بر اساس داده های سازمان ملل متحد، انتظار می رود جمعیت جهان در سال 2050 از 9.7 میلیارد نفر فراتر رود، که با آزمایش بیشتری همراه خواهد بود که آیا مزارع مرتبط با دام می توانند پایدار باشند و باید بار زیست محیطی را کاهش داد تا با مشکلات مقابله شود.
افزایش مداوم مصرف گوشت در آینده، موضوع اصلی روند کلی در آن زمان خواهد بود.
در عین حال، کشف شده است که بازار گوشت های گیاهی در تایوان بی سر و صدا تغییر کرده است. این را می توان از رشد سریع جمعیت وگان و جمعیت سبزی خوار در تایوان مشاهده کرد.
بر اساس داده های سال 2018 از در موسسه غذایی تایوان و وزارت امور اقتصادی، جمعیت سبزیخواران در تایوان از 1.7 میلیون نفر در سالهای اخیر افزایش یافته است.
جمعیت وگان تنها حدود 1.2٪ از کل را تشکیل می دهد. اگرچه سرعت با کشورهای اروپایی و آمریکایی متفاوت است، اما هنوز در مراحل ابتدایی است، اما به این معنی است که هنوز جای زیادی برای توسعه در آینده وجود دارد.
در این مرحله می توان دریافت که افزایش میزان مطلوبیت مصرف کنندگان برای مواد خام گیاهی حتی بر اساس ملاحظات بهداشتی، حمایت از حیوانات و غیره است که عوامل رایجی هستند که منجر به تغییر عادات غذایی می شوند.
طبق برآوردهای Coherent Market Insights، بازار گوشت گیاهی در سال 2026 به 6.5 میلیارد دلار خواهد رسید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.