تاریخچه Kozhikode Halwa استفاده از حلوا ارده در کرالا می تواند به دوره Zamorin برگردد زامورین از سران گجرات دعوت کرد تا حلوا را برای جشن سلطنتی خود آماده کنند.
همچنین به آنها مکان هایی برای اقامت در کنار آشپزخانه سلطنتی داده شد.
این شهرک بعدها به عنوان خیابان فروشندگان شیرینی شکل گرفت که امروزه به نام خیابان SM (گوشت شیرین) یا Mittayitheruvu شناخته می شود.
حلوا ارده یزدان Kozhikode از روغن نارگیل خالص ساخته شده است، نه از مواد نامرغوب حلوا ارده یزدان Kozhikode همچنین هماهنگی مذهبی ایجاد می کند.
طرفداران آیاپا از ایالت های همسایه کارناتاکا و آندرا پرادش، حلوا و چیپس هایی مانند پراسادام (غذای مقدس) می خرند آنها را بین همسایگان و دوستان خود تقسیم می کنند که با غیرت دینی آنها را مصرف می کنند.
ایران
حلوا ارده در ایران معمولاً به شیرینی مرتبطی اطلاق می شود که از آرد و کره گندم تهیه می شود و با زعفران و گلاب مزه دار می شود.
محصول نهایی دارای رنگ زرد یا قهوه ای یا قهوه ای تیره می باشد حلوا ارده را در بشقاب نازک پهن می کنند تا به صورت خمیری خشک شود حلوا معمولا در جشن های عروسی، مراسم مذهبی و عزا سرو می شود.
بشقاب های حلوا ارده با کیک، پودینگ ژله ای و مرغ پخته در جشن های عروسی ایرانی سرو می شود.
حلوا ارده اصطلاح ایرانی حلوای بر پایه تاهین است و ممکن است شامل پسته کامل باشد یا نباشد.
حلوا ارده کنجد فرآوری شده به شکل خمیر است که معمولاً با شربت شیرین می شود.
اسرائيل
حلوای اسرائیلی در بازار ماهانه یهودا در اورشلیم نمایش داده می شود
حلوای ارده تاهینی (به عبری: חלווה) در اسرائیل و در میان یهودیان در سراسر دیاسپورا بسیار محبوب است.
املای «حلوا ارده » در انگلیسی، معمولاً به صورت اسلب، کیک تقریباً استوانهای (نمونه شده) یا بستهبندیهای کوچک میآید و در طعمهای مختلف، شکلاتی و وانیلی بسیار رایج است. حلوا تقریبا همیشه پری است.
حلوای اسرائیلی معمولاً حاوی آرد گندم یا بلغور نیست، اما حاوی تاهین کنجد، گلوکز، شکر، وانیل و عصاره ریشه Saponaria officinalis است که معمولاً در دستور العمل های دیگر یافت نمی شود.
اغلب به عنوان جزء صبحانه در هتلهای اسرائیل سرو میشود، اگرچه معمولاً بخشی از صبحانه اسرائیلی نیست و حتی در بستنی مخصوص استفاده میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.