بادام زمینی یکی از محبوب ترین غذاها در ایالات متحده است که میانگین مصرف آن به ازای هر آمریکایی سه پوند در سال است. همچنین یکی از کم هزینه ترین منابع پروتئین گیاهی است.
مصرف روزانه خشکبار ضیافت تهران از سرطلان جلوگیری می کند.
بادام زمینی سرشار از چربی و کالری است. فقط 2 قاشق غذاخوری یک چهارم چربی مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند که بخشی از آن اشباع شده است.
علاوه بر این، بادام زمینی یکی از هشت آلرژن غذایی رایج در ایالات متحده است که 1.4٪ از جمعیت (یا تقریباً 4.6 میلیون نفر) را تحت تأثیر قرار می دهد.
با این حال، فواید تغذیه ای کره بادام زمینی اغلب بیشتر از مضرات آن است، به ویژه برای افرادی که پروتئین کافی در رژیم غذایی خود دریافت نمی کنند.
حقایق تغذیه ای خشکبار بادام زمینی
تغذیه خشکبار بادام زمینی شامل 190 کالری در هر وعده 2 قاشق غذاخوری، با 16 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2 گرم فیبر و 7 گرم پروتئین است. کره بادام زمینی سرشار از چربی های سالم، فولات، پتاسیم، ویتامین E و ویتامین های B است.
اطلاعات تغذیه زیر توسط USDA برای 2 قاشق غذاخوری (32 گرم) کره بادام زمینی صاف با نمک اضافه شده ارائه شده است.
بادام زمینی کربوهیدرات نسبتا کمی دارد. کربوهیدرات موجود در یک وعده بادام زمینی تنها 13 تا 16 درصد از وزن کل آنها را تشکیل می دهد که به معنای شاخص گلیسمی (GI) تنها 14 است.
یک وعده کره بادام زمینی نسبت به غذاهایی با GI بالاتر، کمتر بر قند خون تأثیر می گذارد. نان سفید (75 GI در هر برش) که برای تهیه ساندویچ PB&J استفاده می شود.
بیشتر کربوهیدرات های موجود در بادام زمینی پیچیده هستند، نوعی که بدن به تدریج تجزیه می شود. کره بادام زمینی دارای تعداد کمی از کربوهیدرات های ساده است که باعث افزایش قند خون می شود.
حتی مارک های تجاری کره بادام زمینی که شکر اضافه می کنند تمایل دارند آن را به حداقل برسانند و بیش از یک یا دو گرم به کره بادام زمینی که به طور طبیعی در بادام زمینی یافت می شود اضافه نمی کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.