فواید آب انار برای سلامتی فواید انار سوالات متداول خط پایین انار میوه ای است که حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد ضد التهابی است. آب انار ممکن است دارای طیف وسیعی از خواص مفید باشد. از مزایای احتمالی آب انار می توان به آنتی اکسیدان بودن آن اشاره کرد که ممکن است به پیشگیری از سرطان و سایر بیماری ها، تامین ویتامین C، تقویت سلامت دستگاه گوارش و کاهش مقاومت به انسولین کمک کند. ممکن است به پیشگیری از سرطان، حمایت سیستم ایمنی و باروری کمک کند.در کارخانجات بوسیله دستگاه آبمیوه گیری انار این محصول را تولید می کنند.
1. اثرات آنتی اکسیدانی انار سرشار از پلی فنول ها است که آنتی اکسیدان های قوی هستند. آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها می توانند به کاهش سطح گونه های اکسیژن فعال (ROS)، نوعی رادیکال آزاد، در بدن کمک کنند. بدن در طی متابولیسم و سایر فرآیندها ROS تولید می کند. قرار گرفتن در معرض سموم، مانند دود تنباکو، همچنین می تواند سطح ROS را افزایش دهد. سطوح بالای ROS می تواند منجر به استرس اکسیداتیو و در نتیجه آسیب سلولی و التهاب شود. استرس اکسیداتیو ممکن است به بیماری متابولیک، سرطان و سایر مسائل سلامتی کمک کند. آنتی اکسیدان ها به حذف ROS از بدن کمک می کنند. آنتی اکسیدان های موجود در آب انار می توانند به حذف ROS و محافظت از بدن در برابر آسیب کمک کنند.
2. تقویت مواد مغذی انار حاوی بسیاری از مواد مغذی مورد اعتماد است و منبع خوبی از موارد زیر است: ویتامین E که یک آنتی اکسیدان است ویتامین K که برای لخته شدن خون ضروری است منیزیم، که به مدیریت فشار خون و سطح گلوکز کمک می کند 3. پیشگیری از سرطان منبع معتبر مؤسسه ملی بهداشت (NIH) انار را به عنوان یکی از داروهای طبیعی معرفی می کند که ممکن است به درمان یا پیشگیری از سرطان پروستات کمک کند. یک مقاله تحقیقاتی قدیمیتر در سال 2014 اشاره میکند که پلی فنولهای موجود در انار ممکن است به جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی مرتبط با سرطان پروستات کمک کند. در مطالعات روی موش، محققان عصاره میوه انار را با کاهش سطح آنتی ژن اختصاصی پروستات و مهار رشد تومور مرتبط دانستند. ترکیبات موجود در انار ممکن است به پیشگیری از سرطان سینه، ریه و پوست نیز کمک کند. به گفته منبع مورد اعتماد جامعه سرطان آمریکا، اکنون مطالعات بیشتر در حال انجام است.
3. بیماری آلزایمر برخی از تحقیقات حیوانی منبع مطمئن نشان می دهد که مواد موجود در آب انار ممکن است به جلوگیری از تشکیل پلاک های آمیلوئید در هیپوکامپ کمک کند. در یک مطالعه قدیمیتر، موشها یا یک رژیم غذایی کنترلی یا رژیمی با 4 درصد انار مصرف کردند. نویسندگان شواهدی یافتند که نشان میدهد مواد موجود در انار به بازیابی فعالیت آنزیمهای خاص کمک میکنند. محققان پیشنهاد می کنند که انار می تواند در درمان بیماری آلزایمر نقش داشته باشد. یک مطالعه سال 2020 بر روی جوندگان نشان داد که عصاره انار در کاهش نشانگرهای بیماری آلزایمر در مغز موثر است.
4. فعالیت ضد میکروبی قرن هاست که مردم از انار به دلیل خواص ضد میکروبی آن استفاده می کنند. مطالعات آزمایشگاهی قدیمیتر منبع مورد اعتماد شواهدی پیدا کرده است که نشان میدهد انار دارای اثرات ضد باکتریایی و ضد ویروسی است که احتمالاً به دلیل اسید الاژیک و تاننهای خاصی است که در آن وجود دارد. بر اساس این یافته ها، دانشمندان بر این باورند که می تواند نقش مفیدی در حفظ مواد غذایی از جمله جلوگیری از آلودگی به سالمونلا ایفا کند. شواهد کافی وجود ندارد که نشان دهد انار می تواند با عوامل بیماری زا در انسان مبارزه کند. با این حال، در سال 2021، برخی از آزمایشهای آزمایشگاهی منبع مورد اعتماد نشان داد که ترکیبات موجود در انار میتواند به مبارزه با یک ویروس منتقله از پشه به نام مایارو کمک کند.
تجارت و صادرات انار در کشورمان با توجه به تولید با کیفیت این میوه در جایگاه خوبی قرار دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.