از مشخصه های عسل رایحه خوانسار نداشتن قند و شکر اضافه می باشد، عسل فواید بالقوه ای برای سلامتی دارد و در بسیاری از درمان
های خانگی و درمان های طب جایگزین نقش دارد.
حاوی مقادیر کمی از برخی مواد مغذی است، اما بیشتر مردم معمولاً عسل کافی مصرف نمیکنند تا منبع غذایی مهمی از ویتامینها و مواد
معدنی باشد.
عسل مایعی شربتی است که زنبورهای عسل از شهد گیاهی تهیه می کنند.
در سراسر جهان به دلیل شیرینی و عطر و طعم آن مورد علاقه است، در بسیاری از غذاها و دستور العمل ها استفاده می شود.
بو، رنگ و طعم عسل بر اساس نوع گلی که از آن ساخته شده است متفاوت است، بنابراین انواع بیشماری موجود است.
عسل دارای تعدادی فواید بالقوه برای سلامتی است و در بسیاری از درمان های خانگی و درمان های طب جایگزین نقش دارد.
عسل همچنین ممکن است به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند.
طبق یک بررسی، عسل ممکن است به کاهش فشار خون، بهبود سطح چربی خون، تنظیم ضربان قلب و جلوگیری از مرگ سلولهای سالم
کمک کند همه عواملی که میتوانند عملکرد و سلامت قلب شما را بهبود بخشند.
یک مطالعه مشاهدهای شامل بیش از 4500 فرد بالای 40 سال، مصرف متوسط عسل را با خطر پایینتر فشار خون بالا در میان زنان مرتبط
دانست.
به علاوه، یک مطالعه روی موشها به طور امیدوارکننده نشان داد که عسل به محافظت از قلب در برابر استرس اکسیداتیو کمک میکند.
علاوه بر این، عسل خام معمولاً حاوی بره موم است، نوعی رزین که زنبورها از درختان شیرهزا و گیاهان مشابه تولید میکنند بره موم ممکن
است سطح کلسترول و تری گلیسیرید را بهبود بخشد.
در مجموع، هیچ مطالعه طولانی مدت انسانی در مورد عسل و سلامت قلب وجود ندارد تحقیقات بیشتری برای درک بهتر اثرات عسل بر
سلامت قلب مورد نیاز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.