سوهان حلوا یک شیرینی سنتی پاکستانی و هندی است که به عنوان نوعی اسنک بار تهیه می شود.
گاهی اوقات به عنوان سوهان حلوا نوشته می شود، این خوراک یک غذای جامد است که از شکر، شیر و آرد ذرت تهیه می شود. آجیل و سبزیجات برای طعم دادن به نوار اضافه می شود.
این غذا از جوشاندن بیشتر موادش با هم درست می شود تا به صورت شربت درآیند علاوه بر مواد اصلی آن، می توان از دانه خربزه، اسید تارتاریک و ریشه پیکان استفاده کرد.
زعفران و آب لیمو نیز ممکن است در دستور العمل های سنتی اضافه شود برای جلوگیری از چسبیدن شربت به ماهیتابه، از قیسی یا کره شفاف در پخت سوهان حلوا استفاده می شود.
همانطور که مخلوط به طور مداوم هم زده می شود، در نهایت باید به شکل یک توپ در بیاید.
آجیل نیز معمولاً در طول فرآیند پخت به خمیر اضافه می شود بهترین زمان برای افزودن آنها به سوهان حلوا زمانی است که توپ در حال شکل گیری است.
اینها می توانند هر نوع آجیل ترجیح داده شوند، اگرچه پسته و بادام به طور سنتی بیشترین استفاده را دارند.
هنگامی که به شکل یک توپ در آمد، خمیر را می توان صاف کرد تا خنک و سفت شود.
برای خنک شدن سوهان حلوا، باید توپ را روی یک ورقه پخت از قبل چرب شده پهن کنید.
باید محکم فشار داده شود تا کاملا صاف شود غذا باید ضخامت یکنواخت در سراسر ورقه پخت داشته باشد.
اگر دسر در بعضی قسمتها خیلی نازک یا غلیظ است، آشپز باید به چرخاندن آن ادامه دهد تا دسر در سراسر ورقه پخت به همان قوام برسد.
یکی از دسرهای خوب و خوشمزه پس از دسر سوهان گز پشمک حاج عبدالله می باشد.
معمولاً از آجیل برای تزیین شیرینی پس از کامل شدن آن استفاده می شود در صورت تمایل میتوان دانههای هل را نیز برای طعم اضافه کرد پس از تزئین، شیرینی باید خنک شود.
قبل از سرو ممکن است آن را به شکل مربع، الماس یا سایر اشکال ترجیحی برش دهید همچنین برای توزیع آسان می توان آن را به صورت جداگانه بسته بندی کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.