طبقه بندی چای: چای ها بر اساس منطقه منشاء مانند چای چین، سیلان، ژاپنی، اندونزیایی، بنگلادشی و آفریقایی یا بر اساس مناطق کوچکتر مانند دارجلینگ، آسام و نیلگریس از هند، Uva و Dimbula از سریلانکا طبقه بندی می شوند.
تهیه چای: تهیه چای نیم کیلویی چکش سبز اصلا سخت نیست. ابتدا آب را می جوشانند و برگ های چای را در آن آب می ریزند. مایع را مشروب می گویند. سپس مشروب را در یک فنجان ریخته و شکر و شیر را به آن اضافه می کنند. بنابراین ما یک فنجان چای خوشمزه دریافت می کنیم.
سودمندی: چای یک نوشیدنی با طراوت است بیشتر مردم برای رفع خستگی چای می نوشند. همچنین خواص دارویی زیادی دارد.
این یک آنتی اکسیدان بسیار موثر است که می تواند ما را از بسیاری از بیماری ها مانند سرطان نجات دهد. محققان همچنین دریافتهاند که چهار فنجان چای در روز میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را تا حد زیادی کاهش دهد.
در نتیجه می تواند خطر نارسایی قلبی را کاهش دهد. چای به اقتصاد ما نیز کمک می کند. بنگلادش هر ساله از طریق صادرات چای درآمد ارزی زیادی کسب می کند. باغ ها و کارخانه های چای کارگران زیادی را استخدام می کنند.
بسیاری از افراد نیز به طور غیر مستقیم در تجارت چای مشغول به کار هستند. به این ترتیب صنعت چای به کاهش مشکل بیکاری در بنگلادش کمک می کند.
چای یک نوشیدنی بسیار محبوب در سراسر جهان است. تقریباً همه مردان و زنان، فقیر و غنی، پیر و جوان، دو یا سه بار در روز چای می نوشند. چای ارزان و با طراوت است. وقتی خسته هستیم، چای به ما انرژی می دهد.
این چای به طور کلی در مناطق تپه ای کاشته می شود. به بارندگی شدید نیاز دارد، اما در جایی رشد می کند که آب باران اصلاً وجود ندارد. بنابراین، بالای تپه ها و کوه ها بهترین مکان برای کشت چای هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.