خرما مضافتی یکی از بهترین خرماهای صادراتی پرطرفدار در دنیاست!

 

خرمای پیارم یا خرمای مریمی یکی دیگر از انواع خرمای نیمه خشک ایرانی است این خرما به صورت ارگانیک و بدون آفت کش ها و مواد شیمیایی کشت می شود.

 خرمای پیارم دارای پوست قهوه ای تیره است که کاملاً به گوشت چسبیده است.

اگر این نوع خرما را یک بار مصرف کنید به دلیل طعم بسیار خوب و ظاهر منحصر به فرد مصرف کننده دائمی می شوید خرما پیارم یکی از گران ترین انواع خرما در جهان است که همانندخرما مضافتی مدجول است.

رطوبت خرمای پیارم زیر 15 درصد است که می توان آن را بیش از 1 سال در دمای اتاق نگهداری کرد.

 بسته بندی خرمای پیارم کارتن تلسکوپی 10 کیلوگرمی و 500 گرمی، جعبه شفاف 500 گرمی می باشد.

خرمای خاخام در سرتاسر جهان بسیار محبوب است، به طوری که قبل از برداشت آن به فروش می رسد. خرمای ربی نیمه نرم، با رنگ قهوه ای تیره و اندازه بلند است.

 رطوبت خرما ربی حداکثر 15 درصد است، بنابراین خرما رابی را بیش از 1 سال در دمای اتاق نگه دارید.

خرما

 ما فرآیند ویژه تولید خرما رابی را انجام می دهیم تا بهترین کیفیت را به مشتریان خود ارائه دهیم.

 مراحل تولید خرمای خاخام پرمیوم به شرح زیر است:

  • شستشو و خشک کردن کامل تمام قطعات خرما با ماشین
  • مرتب سازی و درجه بندی تمام قطعات خرما بر اساس ماشین
  • مرتب سازی دوبار تمام قطعات خرما با کیفیت توسط دست
  • اپیلاسیون / صیقل دادن تمام قطعات خرما با روغن غذا (در صورت درخواست مشتری )
  • بخور تحت محفظه خلاء هوادار
  • بسته بندی به صورت عمده و خرده فروشی / برچسب خصوصی
  • پلاستیک را دور کارتن بپیچید (فیلم جمع شونده)
  • در ظرف خشک یا کانتینر ریفر بار کنید.

 

خرما زاهدی را می توان پرمصرف ترین نوع خرما در ایران دانست. خرما میوه ای مرطوب و خشک با رنگ مایل به زرد است که به دلیل درصد پایین قند برای بیماران دیابتی بسیار موثر است. 

خرما زاهدی در 2 نوع موجود است: خرما زاهدی مرطوب (کیسه های پلاستیکی 30 کیلوگرمی) و خرما خشک (جعبه های کارتنی کارتن تلسکوپی 5 کیلوگرمی، 10 کیلوگرمی و 500 گرمی، جعبه شفاف 500 گرمی) که می توان بیش از 1 ساعت در دمای اتاق نگهداری کرد.

سال موجودی خرمای زاهدی (خرمای تر و خرمای خشک) در ظرف خشک موجود می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.