آشنایی بهتر با انواع تخمه

مقدار زیادی از محصولات جانبی از صنعت نفت تولید می شود.

در این میان، کیک های تخمه آفتابگردان سقز پتانسیل استفاده برای مصارف انسانی را دارند و در نتیجه به مفهوم پایداری و اقتصاد دایره ای دست می یابند.

این مطالعه ترکیب تغذیه‌ای دانه‌های آفتابگردان، روغن پرس سرد و کیک‌های پرس باقیمانده را با هدف ارزش‌گذاری آن به‌عنوان یک ماده غذایی ارزیابی کرد. روغن آفتابگردان عمدتاً حاوی اسیدهای اولئیک (19.81٪) و لینولئیک (64.35٪) است که توسط انسان قابل سنتز نیستند و باید از طریق رژیم غذایی جذب شوند.

تخمه آفتابگردان بسیار مغذی است (33.85 درصد پروتئین و 65.42 درصد لیپید و 18 عنصر معدنی). به دلیل محتوای غنی لیپیدها، آنها عمدتاً به عنوان منبع روغن نباتی استفاده می شوند.

در مقایسه با دانه‌ها، کیک‌های روغنی آفتابگردان غنی‌تر از فیبر (به ترتیب 31.88 و 12.64 درصد برای نمونه‌ها به صورت گلوله و کیک) و پروتئین (20.15 و 21.60 درصد) با پروفایل اسیدهای آمینه متعادل هستند.

روغن باقی مانده (15.77٪ و 14.16٪) در اسیدهای چرب غیراشباع (95.59٪ و 92.12٪) فراوان است.

مقایسه بین این سه محصول وجود اجزای ارزشمندی را نشان داد که آنها را برای رژیم های غذایی سالم با دریافت کافی مواد مغذی و سایر ترکیبات زیست فعال با اثرات مفید مناسب می کند.

کلمات کلیدی: پایداری، تخمه آفتابگردان، تخمه آفتابگردان خام عمده، کیک روغنی آفتابگردان، پارامترهای مغذی، طبقه بندی، مشخصات اسیدهای آمینه، ترکیب اسیدهای چرب
قابل اعتماد و متخصص:
1. مقدمه
سالانه مقادیر زیادی زباله و پسماندهای زیست تخریب پذیر از صنایع غذایی تولید و دور ریخته می شود.

این باقیمانده ها نیاز به اکسیژن بیوشیمیایی و شیمیایی بالایی دارند.

به همین دلیل زباله های تصفیه نشده به میکرو فلورا آسیب می رسانند [1]. ضایعات مواد غذایی تخمه آفتابگردان خام محتوای چربی بالا به دلیل فعالیت آنزیمی مداوم، مستعد اکسیداسیون و در نتیجه برای میکرو فلور مضر هستند، که فساد را تسریع می‌کند و امکانات فناورانه دفع را محدود می‌کند.

حفاظت از محیط زیست باید اولویت اول سیاست بین المللی باشد [2].

امروزه با توجه به گسترش سریع جمعیت انسانی و مسائل زیست محیطی کنونی (بهره برداری بیش از حد از منابع، تخریب محیط زیست)، انتقال به اقتصاد دایره ای و تدوین استراتژی های جدید برای به حداقل رساندن ضایعات مواد غذایی در حین عرضه ضروری است.

زنجیره [3،4]. علاوه بر این، مشکلات مربوط به دفع هزینه و استفاده از محصولات جانبی به یک چالش فزاینده تبدیل شده است [5].

روش های مرسوم برای دفع و ارزش گذاری زباله عبارتند از سوزاندن، تخمیر هوازی، کمپوست، کود و مواد غذایی [6].

راه حل های جایگزین عبارتند از استخراج حداکثر ارزش از زباله، در نتیجه ترکیب زیست فعال و گردش مجدد آنها در فرآیند، تولید تخمه آفتابگردان چینی با ارزش افزوده و در نتیجه ایجاد مفهوم “زباله است.

  • منابع:
    1. Nutritional Characteristics Assessment of Sunflower Seeds, Oil and Cake. Perspective
  • تبلیغات: 
  1. بینش معنادار درمورد استفاده از رنگ ها
  2. قیمت انواع پارچه لگ چرم صادراتی
  3. بهترین تولیدکننده تاپ ورزشی نخی زنانه
  4. بررسی اصل و ریشه ی کشمش

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.